print

VIPRE Antivirus Business

A VIPRE Antivirus Business egy olyan nagy teljesítményű antivírus megoldás, mely nem lassítja le a számítógépedet, mint a régebbi, hagyományos biztonsági termékek.

A kőkorszaki antivírus megoldásoknak búcsút inthetsz. A sajtó imádja. A VB100 és ICSA tanúsítványok pedig garantálják a világszínvonalat. Védd meg a géped a rosszfiúktól, próbáld ki 15 napig ingyen, töltsd le innen!

Ints búcsút eddigi antivírus megoldásaidnak!

Eleged van a Symantec, McAfee, Trend Micro és egyéb lassú, nehezen kezelhető végpontvédelmi megoldásokból? Üdvözöld az új technológiát, mely egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a végfelhasználói fenyegetettség kezelést, mint valaha gondoltad volna.

GFI-vipre-business-v5
Most megújult formában a GFI vírusirtója: VIPRE 5.0

VIPRE Antivirus Business árai

VIPRE Antivirus Business
Ár
5 munkaállomásra 32.300 Ft
10 munkaállomásra 50.700 Ft
25 munkaállomásra 115.000 Ft
50 munkaállomásra 218.700 Ft
100 munkaállomásra 393.600 Ft
>101 munkaállomásra
Hívj Bennünket!
VIPRE Antivirus Business Premium (Személyi tűzfal, spyware-szűrő)
Ár
5 munkaállomásra 40.000 Ft
10 munkaállomásra 60.800 Ft
25 munkaállomásra 138.000 Ft
50 munkaállomásra 262.400 Ft
100 munkaállomásra 472.600 Ft
>101 munkaállomásra Hívj Bennünket!

 Áraink tájékoztató jellegű ajánlott nettó végfelhasználói árak és nem számítanak ajánlattételnek. Konkrét árajánlatot itt, vagy viszonteladóinknál tudsz kérni!

Eleged van a nehezen kezelhető eszközökből?

A GFI realizálta, hogy a rendszergazdáknak más dolga is van, minthogy folyton tüzet oltsanak és állandóan a felhasználók panaszkodását hallgassák a lassú számítógépek miatt. A VIPRE Antivirus Business pont az olyan rendszergazdáknak készült, akiknek elegük van a korábbi végpont megoldásokból, ahol modult modulra kellett halmozni.

Ha összehasonlítod a GFI VIPRE Antivirus Business-t a Symantec, MCAfee vagy Trend alkalmazásaival, váltani AKARSZ majd!

A VIPRE Antivirus Business Premium vállalati végpont védelmi megoldás beszerzésével rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg, spórolhatsz az erőforrásokkal is. Ennyivel tartozol magadnak, hogy vetsz rá egy pillantást. Aztán, ha meghallod értékesítő kollégáink ajánlatát, el fog állni a szavad is. Év végéig megvásároljuk meglévő szerződésed.

Tulajdonságok


A VIPRE sztori

A GFI VIPRE végpontvédelmi megoldása

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a rosszindulatú tartalmak felismerésében és kiiktatásában, és szakértelmünket, kutatási tevékenységünket a következő generációs végponti védelemi technológia, a VIPRE termékcsalád kifejlesztése során is felhasználtuk.

Tettük ezt anélkül, hogy régebbi antivírus alkalmazások motorjára vagy mások által kifejlesztett technológiai komponensekre alapoztuk volna munkánkat.

Mivel a fenyegetettség elleni védelem iránti igény folyamatosan nő, sok antivírus gyártó a meglévő termékeik átalakításával és a vírusfelismerő és eltávolító képesség újabb rétegének hozzáadásával válaszolt a kihívásokra, ahelyett, hogy jobb és hatékonyabb alkalmazásokat hoztak volna létre.

Az így létrejött megoldások azonban már nagyméretű és nagyon sok erőforrást igénylő szoftverek, amelyek drámai mértékben lerontják a futtató operációs rendszer teljesítményét.

A VIPRE szemlélete és a tiszta fejlesztés eredménye, hogy a VIPRE Antivirus Business gyors, hatékony technológia – egyetlen nagy teljesítményű, integrált motorral, mely alig van kihatással a futtató rendszer erőforrás-felhasználására.

A VIPRE ennek a fejlett, saját fejlesztésű, új generációs anti-malware technológiának köszönhetően nyújt proaktív védelmet számítógépednek, rendkívül alacsony erőforrásigény mellett.

Integrált végponti e-mail biztonság

A VIPRE Antivirus Business átfogó védelmet biztosít az e-mail vírusok ellen, közvetlen támogatással az Outlook, Outlook Express és Windows Mail programokhoz és támogat minden olyan elektronikus levelező programot, mely POP3 és SMTP képes.

A beépített anti-phishing szolgáltatás a phishing hivatkozásokat tartalmazó levelek kiszűrésével blokkolja a hozzáférést az adathalász weboldalakhoz.

Miért válasszuk a VIPRE-t?

- Többfunkciós végpont védelmi megoldás, alacsony erőforrás igény, a legjobb proaktív vírusvédelem

- Egybe kombinálja a nagyteljesítményű antivírus, anti-spyware, anti-rootkit és egyéb funkciókat egyetlen megoldásba

- Teljes körű végpont védelmi megoldást biztosít

- Egyszerű, gyors, hatásos: „rendszergazdáktól rendszergazdáknak”

- A VIPRE VB100 és ICSA tanúsítványokkal is rendelkezik, amely garantálja a világszínvonalat

- Nagy teljesítmény, kis erőforrásigény

- 3. generációs, viselkedés alapú malware érzékelés

- „Malware kezelőközpont” adminisztrációs felület

- Világszínvonalú 7x24 órásActiveProtection™

- Teljes körű e-mail védelem: Outlook és Windows Mail

Valós idejű monitoring és védelem a 0-Day támadások ellen

Active Protection™ - Valós idejű viselkedés-felismerés, amely a Windows kernelen belül működik, figyeli a malware támadásokat és még azelőtt leállítja azokat, mielőtt esélyük lenne kártokozni. Továbbá a rendszergazdák saját védelmi szabályaikat is beállíthatják („monitorok”), hogy bizonyos viselkedési mintákat külön is figyeljenek.

MX-Virtualization™ (MX-V) – A beépített MX-V malware-elemző technológia egy virtuális környezetet létrehozva elemzi a potenciális rosszindulatú elemeket, így a malware ténylegesen sosem jut be a felhasználó gépére.

Mivel az MX-V a létező leggyorsabb emulációs technológiát használja, ezért az képes feladatát anélkül elvégezni, hogy lerontaná a rendszerteljesítményét. Az MX-V integrációja segít megvédeni a felhasználókat számos nem azonosított malware tartalomtól és azok még nem azonosított változatától.

Genscan™ és Cobra™ heurisztika – A dinamikus mintaelemzést használja annak meghatározására, hogy egy adott minta tartalmaz-e rosszindulatú kódot vagy sem.

Kliensoldali tűzfal és webszűrés

A GFI VIPRE Antivirus Business Premium verziója kliensoldali tűzfalat, behatolás elleni védelmet (IPS és behatolás felismerő rendszert (IDS)) is tartalmaz, amelyek proaktív módon védenek az exploitok és a nulladik napi támadások ellen.

 

Egyedi IDS/IPS funkcionalitás – A VIPRE előre definiált IDS szabályokat tartalmaz, amelyek a VIPRE vírusdefiníciós adatbázisán keresztül frissülnek. A rendszergazdáknak lehetősége van további, Snort® nyelven alapuló részletes szabályokat is írni, ezáltal saját védelmi profilokat létrehozva.

Rendszerindítási tűzfal – A szolgáltatás révén betöltődéskor a rendszergazdák csak bizonyos hálózati erőforrásokra korlátozhatják a hozzáférést.


Reklám/Script blokkolása – Automatikusan blokkolja a weboldalakba ágyazott kéretlen reklámokat. Opcionálisan blokkolja a Java és VB parancsfájlokat vagy az ActiveX vezérlőket.


Rosszindulatú URL blokkolása – Rosszindulatú weboldalak blokkolása, mely a SunbeltLabs™ teljes körű ThreatTrack™ rosszindulatú tartalmakat kategorizáló URL adatbázisát használja.


Anti-phishing – Blokkolja az ismert adathalász weboldalakhoz e-mailen vagy a böngészőn keresztül történő hozzáférést.

Központosított kezelés és könnyű telepítés

A GFI VIPRE Antivirus Business programot könnyű kezelni és telepíteni egy egyszerűen használható felületen keresztül, mely átfogó és hatékony végponti védelmet biztosít az összes számítógép és vállalati laptop számára.

- Egyetlen agent végzi az antivírus és anti-spyware feladatokat kliensoldali tűzfallal, behatolás elleni védelemmel és web szűréssel.

- Hozzáférés és vezérlés, agent-telepítés, vírus és malware definíciós frissítések, karantén-menedzsment, házirendek, ütemezhető ellenőrzések és remediációs intézkedések az azonosított rosszindulatú elemekre egy központi menedzsment felületen keresztül.

Jelentéskészítés

A VIPRE jelentéskészítési szolgáltatása révén a rendszergazdák ütemezhetik és személyre szabhatják jelentéseiket.

A jelentésütemezőn keresztül megadható, hogy egy riport meghatározott időpontban induljon és készüljön el, majd az elkészült jelentések automatikusan megérkezzenek a megadott felhasználókhoz vagy a menedzsmenthez.

Kompatibilitás

A VIPRE kompatibilis a Windows 2000, XP, Server 2003, Vista, Server 2008, Server 2008 R2 és Windows 7, 32- és 64-bites rendszerekkel.

Képernyőképek

gfi-vipre-agent

A számítógépeken a VIPRE Business / VIPRE Business Premium agent nyújt védelmet, a kezelőfelület korlátozható vagy teljesen ki is kapcsolható.

 

vezetői összefoglaló jelentés

Vezetői összefoglaló jelentés

 

GFI-vipre-malware-command

Malware irányító központ

 

gfi-vipre-no-ads

Reklámszűréssel a teljes hálózatból eltávolíthatók a sávszélesség-igényes reklámok és kitilthatók egyes honlapok