Image 1 Image 1

Kiemelt viszonteladóink:

print

Közel 500-an a biztributor IT biztonsági rendezvényein

2012. április 6. | 12:11

Második alkalommal rendeztük meg IT biztonsági napjainkat, ahol a legérdekesebb információvédelmi technológiákat, megvalósult projekteket, továbbá két új gyártónkat (PHD Virtual, ThinPoint) ismerhette meg a közel ötszáz fős szakmai közönség.

Múlt héten kétnapos konferencián mutatta be a biztributor az IT-biztonság legújabb trendjeit. A több mint 50 szakmai előadás közül Nemes Dániel, a biztributor ügyvezetője a következőket emelte ki: „Idei fókusztémáink a BYOD (saját mobil eszközök vállalati használata), az adatszivárgás megelőzése, a biztonságos hálózatok kiépítése levegőben és rézen, illetve a távmunka alkalmazások biztonsága voltak”. Március 28-án a biztributor rendszerintegrátor partnerei mélyedhettek el a gyártók újdonságaiban, 29-én az érdeklődő vállalati és intézményi IT biztonsági és hálózati szakemberek, CIO-k ismerhették meg a legújabb és legérdekesebb IT biztonsági esettanulmányokat.

A keynote előadást Krasznay Csaba, a 2011-es év véleményformáló IT-biztonsági szakembere tartotta, bemutatva az 5 trendet, ami megváltoztatja az IT-biztonságot. Gazdag Ferenc (EGIS) az Aruba WLAN-rendszer és a Gemalto mobil OTP token kétfaktoros azonosítás bevezetését mutatta be esettanulmányában, Horváth Zoltán (Monicomp) Fortinet és Aruba eszközökkel megvalósított hálózatkonszolidációt, Tanai Tamás és Vigh Zoltán (Webshark) a webalkalmazások védelmét FortiWebbel, Kocsis Zoltán (Utiber) az UTM-tűzfalak kiválasztásának módszertanát, Bártfai Attila (Kancellár.hu) adminisztrátorok jelszavainak kezelését és munkavégzésének kontrollját Cyber-Ark eszközökkel és Mészáros Attila (Abakusz) a GFI VIPRE vírusirtó alkalmazását mutatta be.

A biztributor által képviselt gyártókhoz (Aruba Networks, Cyber-Ark, Fortinet, Gemalto, GFI, PHD Virtual, Thinpoint, Websense) kapcsolódó technológiákon és esettanulmányokon kívül a meghívott vendégelőadók a smart card management (Noreg Margaréta), virtualizációs környezetek biztonsága (HP), webes alkalmazások sérülékenységei (Silent Signal), biztonságos és könnyen menedzselhető távmunka (filter:max), alkalmazástesztelés (Insero), ISO27001 bevezetése (ASC) és kisvállalati biztonság (NetAcademia) témakörében adtak elő.

A biztributor első alkalommal osztotta ki 2011 legjobb rendszerintegrátor partnereinek járó díjakat. A nyertesek:

Aruba Networks – filter:max

Cyber-Ark – kancellár.hu

Fortinet – Traco

Gemalto – KFKI/T-Systems

GFI – Abakusz

Websense – filter:max