A GFI célja, hogy jól használható és megfizethető árú biztonsági termékeket adjon a rendszerüzemeltetők kezébe. A legnépszerűbb két terméke a GFI FAXmaker és a GFI MailEssentials, melyek a legkeresettebb céges fax szoftver és spamszűrő megoldások a világon.A portfólió tartalmaz kiemelkedően költséghatékony mail- és webszűrő, log-, esemény- és sebezhetőség-menedzsment és hálózatfigyelő szoftvereket. A legújabb sláger a VIPRE, ami a világ egyik legkisebb erőforrásigényű és legjobb proaktív ellenőrzővel ellátott vírusirtója.

GFI

Web- és e-mail biztonság

GFI MailEssentials

Anti-spam, anti-phishing és email menedzsment Exchange/Lotus/SMTP levelezőszerverekhez

A GFI MailEssentials olyan szerveroldali SPAM- és rosszindulatú tartalom elleni védelmet kínál, amely szükségtelenné teszi a munkaállomásokon anti-spam szoftverek telepítését és azok mindennapos karbantartását.

GFI MailDefenseSuite

Komplett e-mail biztonsági, anti-vírus, anti-spam és e-mail tartalomszűrő megoldás A GFI MailDefenseSuite a GFI MailEssentials és GFI MailSecurity csomag változata.

GFI MailSecurity

A GFI MailSecurity E-mail tartalomszűrő, anti-virus, és malware szűrő alkalmazás Exchange és Lotus szerverekhez

5 vírusirtó motorral rendelkező e-mail vírus és spyware szűrő alkalmazás Exchange, Lotus vagy bármely SMTP szabványnak megfelelő szerverhez

GFI WebMonitor

A GFI WebMonitor teljes körű tartalomszűrő védelmet biztosít; a felhasználók valós idejű monitorozása és a web használat szabályozása mellett megakadályozza a rosszindulatú kódok és a jogsértő vagy nem kívánatos tartalmak letöltését, valamint csökkenti a letöltött fájlok okozta biztonsági kockázatokat.

GFI MailEssentials Complete Online

A GFI MailEssentials Complete Online egy hosztolt e-mail biztonsági megoldás, amely átfogó spam- és vírusvédelmet biztosít, lehetővé téve a teljes e-mail folytonosságot opcionális archiválási lehetőséggel.

Antivírus- és végpontbiztonság

GFI EndPointSecurity

Végponti biztonsági megoldás, hordozható adattároló, port- és eszközmenedzsment.

A GFI EndPointSecurity képes kontrollálni a külső eszközök csatlakoztatását a számítógépekhez és a hálózathoz, felügyeli vagy megakadályozza az adatok és információk mentését a csatlakoztatott adattárolókra, és teljes körű naplózással teszi visszakereshetővé az adatmozgást.

VIPRE Antivirus Business

A GFI VIPRE Antivirus Business termékcsalád kiválóan illeszkedő és magas fokú integrált biztonsági megoldást nyújt Cégednek, amely antivírus és antispyware védelmet, kliensoldali tűzfalat, illetve a rosszindulatú honlapok szűrését is magában foglalja, megvédve Téged a folyamatosan változó veszélyes tartalmaktól és összetett fenyegetésektől.

Most megújult formában: VIPRE 5.0

Archiválás- és üzenetkezelés

GFI FaxMaker

A GFI FaxMaker a világ legnépszerűbb hálózati faxszerver megoldása, amely egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a faxok küldését és fogadását.
 
Szemben a hagyományos faxokkal, használatakor nem szükséges odamenni a készülékhez, nem kell megvárni és ellenőrizni, hogy a faxok valóban elküldésre kerültek, és nincs szükség a faxok költséges és környezetszennyező kinyomtatására sem.

GFI MailArchiver

A GFI MailArchiver for Exchange lehetővé teszi a külső és belső levelezés Exchange-től független adatbázisba mentését. Bevezetésével a felhasználók egy könnyen kezelhető webes keresőfelületen keresztül érhetik el régebbi levelezéseiket, így az archivált leveleket nem az Exchange-szerver tárolja, hanem egy jól indexelt és gyorsan kereshető adatbázis.

Új, 2012-es verzió!

Hálózatbiztonsági megoldások

GFI LanGuard

GFI LanGuard biztonsági auditor és sebezhetőség vizsgáló, központosított patch-menedzsment megoldás Microsoft és Linux/Unix szerverekhez, munkaállomásokhoz. Használatával homogén és heterogén környezetekben is felmérhetőek, majd bezárhatóak a biztonsági rések, központosítottan telepíthetőek a szükséges javítócsomagok vagy más egyéb alkalmazások.

GFI NetworkServerMonitor

A GFI NetworkServerMonitor használatával a hálózat üzemeltetői folyamatosan ellenőrizhetik a hálózat elemeinek (szerverek, routerek, tűzfalak, stb.) működését, és megelőzhetik a hibák bekövetkezését. A folyamatos monitoring segítségével a hibás működésre utaló események könnyen felismerhetőek, ezáltal a várható hibák előrejelezhetők.

GFI EventsManager

A GFI EventsManager a világ egyik leggyorsabb (6 millió esemény/óra) központi loggyűjtő- és analizáló szoftvere.
 
Támogatja a legelterjedtebb formátumokat (pl. W3C, Windows Events, syslog, SNMP, stb.), legyen szó akár szerverekről, tűzfalakról, routerekről vagy switchekről, képes értelmezni a beérkező log sorokat és elvégezni a szükséges elemzéseket, amelyek után riasztásokat és értesítéseket generál.

Menedzselt szolgáltatások rendszerüzemeltetőknek

GFI MAX RemoteManagement

A GFI MAX RemoteManagement egy olyan, könnyen használható és megfizethető remote monitoring megoldás az üzemeltetéssel foglalkozó vagy menedzselt szolgáltatást nyújtó informatikai vállalkozások számára, amely telepített szerver és hardverkomponens nélkül képes felügyelni az ügyfelek hálózatát, szervereit és munkaállomásait.

GFI MAX MailProtection

A GFI MAX MailProtection egy hosztolt e-mail biztonsági és folytonossági megoldás, mely bármely e-mailrendszerrel kompatibilis. Ráadásul percek alatt telepíthető. A GFI MAX MailProtection élvonalbeli technológiája révén optimális mértékig képes kiszűrni a kéretlen vagy egyenesen veszélyes üzeneteket. Testreszabható kezelőfelületet és innovatív tulajdonságokat biztosít.

GFI MAX MailArchive

A GFI MAX MailArchive egy erőteljes, egyszerűen használható, költség-hatékony e-mail archiválási megoldás. Egy szolgáltatás kifejezetten rendszerüzemeltető és szolgáltató cégek számára.

Monitis

A Monitis minden rendszerüzemeltető számára ideális 100%-ban felhő alapú monitorozó megoldás.
A Monitis segítséget nyújt weboldalak, web alkalmazások, szerver és hálózat, valamint Cloud web szolgáltatók monitorozásában.