print

GFI FaxMaker

A legnépszerűbb fax szerver megoldás Exchange, Lotus és SMTP szerverekhez

A GFI FaxMaker fax szerver megoldása kiváltja a hagyományos fax készülékeket.
A faxok fogadása és küldése történhet saját kliensprogrammal vagy a már megszokott e-mail klienssel, így teljes mértékben beépül a mindennapos munkamenetbe.
 
Legfőbb előnye ennek a technológiának, hogy kevesebb idő és költség ráfordításával érnek célba a fax üzenetek. A GFI FaxMaker támogatja az analóg és ISDN fax-eszközöket, vagy akár VoIP integrációval az ISDN alapú faxolásnál sokkal költséghatékonyabb Fax over IP szolgáltatás is megvalósítható.

Mire használhatjuk a GFI FAXmaker-t?

A GFI FaxMaker a világ legnépszerűbb hálózati faxszerver megoldása, amely egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a faxok küldését és fogadását.
 
Szemben a hagyományos faxokkal, használatakor nem szükséges odamenni a készülékhez, nem kell megvárni és ellenőrizni, hogy a faxok valóban elküldésre kerültek, és nincs szükség a faxok költséges és környezetszennyező kinyomtatására sem.
 
A faxok küldése és fogadása a felhasználó saját levelezőprogramja segítségével történik, így egy fax elküldéséhez fel sem kell állni a számítógép elől, míg a bejövő faxok a felhasználók postafiókjaiba érkeznek meg. Használatával lehetővé vál­ik a faxok gyors visszakereshetősége, elektronikus tárolása, rendezése vagy archiválása.
 
A GFI FaxMaker segítségével egy lépéssel közelebb kerülhet a papírmentes irodához. Számos díj elnyerése és több tízezer felhasználó bizonyítja, hogy a GFI FaxMaker a kedvező árnak és a vállalati környezetekhez tervezett funkcióknak köszönhetően a legnépszerűbb és leghatékonyabb hálózati faxszerver megoldás a piacon.

Tulajdonságok


Miért válasszuk a GFI FaxMakert?

- Papírmentes irodát alakíthatunk ki vele

- Felhasználóbarát magyar nyelvű kezelőfelület

- Időt és pénzt takaríthatunk meg – Faxaidat telefon helyett egy gombnyomással az interneten keresztül küldheted!

- Több mint 10 éve piacvezető fax szerver

- Többszörösen díjazott biztonsági megoldás - a Windows IT Pro olvasóinak szavazatai alapján az elmúlt 3 év legjobb fax szervere

- Kitűnő ár/érték arányú termék, kiemelkedő megtérülési mutatói miatt

- Támogatás a Microsoft Exchange 2000, 2003, 2007, 2010-re, a Lotus Domino-ra és Mdaemon-ra

- Telepítés után automatikus használatot biztosít - nincs szükség rendszer adminisztrátorra a használatához.

- Licenszek már 184.000 Ft + ÁFA-tól

Egyszerű adminisztráció és integráció

A GFI FaxMaker támogatja az Active Directory, Exchange vagy Lotus integrációt, így nincs szükség külön felhasználói adatbázisra, tökéletesen illes­zkedik a vál­lalat már kialakított levelezési struktúrájához és jogosu­ltság rendszeréhez.
Egyszerűen telepíthető és karbantartható, könnyedén integrálható a meglévő lev­elező alkal­mazásokhoz és olyan szolgáltatás­okhoz (webes alkalm­azások, foglalás-visszaigazoló rendszerek, CRM alkalmazások, vagy SAP), amelyek faxokat küld­enek vagy fogadnak.

Olcsóbb faxküldés az Interneten keresztül (FOIP)

A GFI FaxMaker segítségével időt és pénzt takaríthat meg, hiszen faxait telefonvonal helyett az interneten keresztül tudja elküldeni!
Válassza szét a h­elyi számokra küldött faxokat a drágább, vidéki, vagy nemzetk­özi számokra küldött faxoktól.
 
A GFI FaxMaker beállí­tható, hogy a drágább telefonhívásokat inkább Internet alapú kapcsolattal helyet­tesítse, így jelentős költségeket takaríthat meg.
Jelent­ős fax for­galom esetén az opci­onális Cantata SR140 (Brooktrout), vagy kisebb f­orga­lom e­setén a költséghatékony xCAPI FoIP modulok segítségével a GFI FaxMaker összekapcsolható meglévő IP PBX rendszerével, és a Least Cost Routing (LCR) funkcióval fax­ait az Interneten keresztül küldheti el.

Papírmentes iroda kialakítása

A hagyományos faxgépek használatakor a fogadott vagy az elküldött faxok visszaigazolásának kinyomtatása nagy papír- és festékfelhasználással jár. A kinyomtatott faxok lefűzése és tárolása r­e­ndkívül helyigényes, és a faxok visszakeresése lassú és meglehetősen nehézkes folyamat.

A GFI FaxMaker használatával közelebb kerülhet a papírmentes iroda megvalósításához, mert a faxok elektronikusan, számos dokumentum formában (JPG, PDF, TIFF, stb.) tárolhatódnak a hálózaton, így visszakeresésük is sokkal egyszerűbb. A felhasználók nem csak email postafiókjukban tárolhatják a küldött vagy fogadott faxokat, de akár felhasználónként, külön könyvtárba rendezve is megtalálják az elküldött vagy fogadott dokumentumokat.

Költséghatékony kiépítés

A GFI FaxMaker telepíthető önállóan, vagy akár a meglévő Exchange vagy SBS szerverre is, így nincs szükség külön hardver vagy szoftver besze­rzésére. Támogatja a régebbi Exchange 5.5-ös rendsz­ereket és az Exchange SMTP connector-on keresztül az újabb 2000/2003/2007-es Exchange szervereket is.

Pontos kézbesítés, fax routing

A beérkező faxokat a GFI FaxMaker telefonvonal vagy DTMF/OCR alapján képes a felhasználók postafiók­jaiba kézbesí­teni, vagy akár automatikusan a felhasz­nálóhoz rendelt nyomtatóra kiküldeni.
 
A sikeresen elküldött f­a­xok visszaigazolása is be­állítható, hogy m­elyik általános postafiókba vagy akár a küldő felhasználó postafiókjába l­egyen kézbesítve. Fax küldés során a felhasználó megadhatja, hogy melyik telefonvonalon kerüljön a fax elküld­ésre, vagy GFI FaxMaker képes a felhasználókhoz rende­lt vonalak közül választani a faxok elküldésére.

Archiválás SQL vagy más adatbázisba

A beépített dokumentumformájú, fájl szintű archiválás mellett lehetőség van a GFI MailArchiver segítségével SQL vagy egyéb adatbázisba archiválni a faxokat.
 
A GFI MailArchiver egy email archiváló rendszer, amely a leveleket adatbázisba indexeli, és webes felületen elérhetővé, kereshetővé teszi őket. A GFI FaxMaker képes a faxokat a MailArchiver-nek továbbítani, amely tárolja az adatbázisában, és a felhasználók a webes felületre bejelentkezve rendszerezetten találhatják meg elküldött vagy fogadott faxaikat.

SMS küldés egyszerűen

A GFI FaxMaker SMS átjáró segítségével a felhasználók egyszerűen küldhetnek SMS üzeneteket munkaállomásaikról. Az SMS-ek megírása és elküldése így sokkal gyorsabb, mintha a mobil telefonon kellene az üzeneteket begépelni.

Riportolási funkciók

Az irodavezetők vagy a vállalat vezetői a beépített riportolási funkciók segítségével pontos képet kapnak a faxvonalak felhasználásáról vagy az SMS küldésekről, így áttekinthetik a költségeket és számon kérhetik a magáncélú fax vagy SMS felhasználást.

Karakterfelismerés és OCR routing

Az opcionális OCR modul segítségével a GFI FaxMaker képes a beérkező faxokat szöveggé alakítani, felismerni benne a címzettet, és kézbesíteni számára a faxot.

Természetesen ez a lehetőség csak abban az esetben működik, ha a fax címzettje olvasható és megtalálható a felhasználói (Active Directory vagy saját) adatbázisban. Amennyiben a fax címzettje nem megállapítható vagy nem létezik a felhasználó, a GFI FaxMaker egy megadott postafiókba kézbesíti a faxot.

Egyszerű illeszthetőség

A GFI FaxMaker egy XML API felületen keresztül programozható és bármely nagyvállalati alkalmazáshoz hozzáilleszthető.

Magyar nyelvű kezelőfelület

A magyar nyelvű kliens felület segítségével a f­elhasználók könnyebben eligazodnak a programban, ezáltal je­le­n­tősen egyszerűsödik a rendszergazdák dolga, hiszen kevese­bb kérdés és probléma érkezik be hozzájuk

Rendszerkövetelmények

  • Hardver: CPU: 1 GHz , RAM: 256 MB, HDD: 50 MB
    Fax eszköz: http://kbase.gfi.com/showarticle.asp?id=KBID001220
  • Szoftver: Windows XP, Windows Server 2003/2008 (R1, R2), Windows SBS 2003/2008/2011
  • Levelező szerverek: Microsoft Exchange 2000/2003/2007/2010, Lotus Notes, SMTP levelező szerverek
  • Egyéb: IIS SMTP (külön szerver esetén), MAPI CCDO 1.2.1 (külön szerver esetén), Internet Explorer 6 vagy újabb (HTML fedőlapokhoz)

Képernyőképek

GFI FAXmaker beállítások

GFI FAXmaker beállítások

 

GFI FAXmaker - Szervermonitoring

GFI FaxMaker - Szervermonitoring

 

GFI FAXmaker - alkalmazás integráció a NetPrintQueue2FAX segítségével

GFI FaxMaker - alkalmazás integráció a NetPrintQueue2FAX segítségével

 

GFI FAXmaker - Támogatja a Brooktrout és ISDN fax kártyákat és modemeket

GFI FaxMaker - Támogatja a Brooktrout és ISDN fax kártyákat és modemeket

 

GFI FAXmaker - Spamfax szűrő - Blokkolja a nem kívánt faxokat

GFI FaxMaker - Spamfax szűrő - Blokkolja a nem kívánt faxokat

 

GFI FAXmaker - fax jelentések listája

GFI FaxMaker - fax jelentések listája

Árak

GFI FaxMaker Árak
5 felhasználóra  184 000 Ft
10 felhasználóra  233 600 Ft
25 felhasználóra   416 000 Ft
50 felhasználóra   656 000 Ft
>50 felhasználóra  Hívj Bennünket!

 

Áraink tájékoztató jellegű ajánlott nettó végfelhasználói árak és nem számítanak ajánlattételnek. Konkrét árajánlatot itt, vagy viszonteladóinknál tudsz kérni!