Image 1 Image 1

Kiemelt viszonteladóink:

Küldetés

Kik vagyunk mi?

A biztributor egy modern, független, nyolc nemzetközi gyártót képviselő IT biztonsági disztribútor cég. Nem csak értékesítéssel és árajánlatok adásával segítjük viszonteladóinkat, hanem tevékenyen részt veszünk vagy akár el is készítjük marketingjüket, PR-jukat. Közös kampányokban és akciókban veszünk részt, fejlesztjük a csatornát (mind az üzleti, mind a műszaki oldalt), beleértve az értékesítési és műszaki segítségnyújtást, vagy lead generálást. Meglévő végfelhasználó partnereinket különböző minőségbiztosítási elemekkel védjük, új végfelhasználóinkat pedig teljes körű, ingyenes termékbemutatóban részesítjük.

Miért vagyunk mások?
-    Projektvédelem: a biztributor megvédi viszonteladói projektjeit. Legyél akár a legkisebb viszonteladónk, ha Te hozod a projektet, akkor Téged támogatunk a projekt elnyerésében.
-    100%-osan az IT biztonságra koncentrálunk: mi nem aprózzuk el magunkat többfajta informatikai terület értékesítésével. A magyar IT biztonsági disztribútor piac legkiemelkedőbb szakértőjeként tekintünk magunkra.
-    Dinamizmus, lendület: a biztributornál csak olyan elhivatott fiatalok dolgoznak, akik szívügyüknek tekintik a munkájukat és azt, hogy az ügyfél nálunk mindenben az első.
-    Üzlet kockázat nélkül: gyorsan és pontosan szállítunk, nálunk nincsenek apró betűs részek, ha valamivel nem vagy elégedett mindenképpen megoldjuk a problémádat.
-    Papírhegyek nélkül: nálunk nem kell terjedelmes, apró betűs viszonteladói szerződésekkel és több oldalas megrendelőkkel bajlódnod,  elég, ha e-mailben vagy faxon megrendeled a kiválasztott terméket.