A PHD Virtual magas szintű adatvédelmet biztosít VMWare ESX és Citrix XenServerkörnyezetekben, ráadásul gyors, egyszerű és skálázható módon. Segítségével hatékonyanelvégezhető a virtuális gépek és adatok mentése, visszaállítása és replikációja. A PHD VirtualBackup lelke a díjnyertes VBA architektúra, amely egy egyszerű, teljesen integrált, szoftveralapúvirtuális eszközben ötvözi az összes egyedi technológiát és nincs szükség menedzsment szervertelepítésére és üzemeltetésére.

PHD Virtual

PHD Virtual Backup

A PHD Virtual Backup magas szintű adatvédelmet biztosít VMWare ESX és Citrix XenServer környezetekben,ráadásul gyors, egyszerű és skálázható módon. Segítségével hatékonyan elvégezhető a virtuális gépek és adatokmentése, visszaállítása és replikációja. A PHD Virtual Backup lelke a díjnyertes VBA architektúra, amely egyegyszerű, teljesen integrált, szoftveralapú virtuális eszközben ötvözi az összes egyedi technológiát.

PHD Virtual Backup

A PHD Virtual Backup magas szintű adatvédelmet biztosít VMWare ESX és Citrix XenServerkörnyezetekben, ráadásul gyors, egyszerű és skálázható módon. Segítségével hatékonyanelvégezhető a virtuális gépek és adatok mentése, visszaállítása és replikációja.

PHD Virtual Monitor

A PHD Virtual ötvözi az intelligens agentalapú és agent nélküli technológiákat, hogy egy komplett, egész hálózatra kiterjedő monitorozó megoldást nyújtson virtuális, fizikai vagy applikációs szinten. Más megoldásokkal ellentétben, melyek csak az egyik vagy másik technológiát alkalmazzák, a PHD Virtual Monitor képes komplett áttekintést nyújtani vakfoltok nélkül, biztosítva a magas rendelkezésre állást.

PHD Virtual Monitor

Teljes értékű monitoring VMware ESX és Citrix XenServer kliensekre.

A PHD Virtual ötvözi az intelligens agentalapú és agent nélküli technológiákat, hogy egy komplett, egész hálózatra kiterjedő monitorozó megoldást nyújtson virtuális, fizikai vagy applikációs szinten.