Image 1 Image 1

Kiemelt viszonteladóink:

Disztribúciók és képviselt gyártók

Altaro

A gyorsan és könnyen telepíthető backup szoftverrel a teljes Hyper-V integráció egyszerűen, akár 5 kattintással beállítható, használatához pedig egyáltalán nincs szükség magas szintű Hyper-V ismeretekre. Az Altaro Hyper-V Backup rugalmas és hatékony, a mentések teljes mértékben felügyelhetők, mert minden hoszton belül minden egyes VM külön menedzselhető.

Tovább >

Arista

A vállalati, nagysebességű gerinchálózatok fejlődésében jelentős változások történtek az elmúlt időszakban. Az IT szolgáltatóknak és a hálózat-üzemeltetőknek komoly kihívást jelent lépést tartani ezekkel a változásokkal és technológiai újításokkal. A megnövekedett vállalati adatmennyiség tárolása és elemzése, az alkalmazottak mobilitás iránti igénye, valamint a virtualizációnak és cloud térnyerésének köszönhető egyre nagyobb adatforgalom azt eredményezi, hogy a legtöbb vállalati hálózat hamarosan elavulttá válik.

Tovább >

Aruba Networks

Az Aruba Networks a vezeték nélküli hálózatbiztonság legkiemelkedőbb szakértője. Technológiájával olyan biztonságos Wi-Fi hálózatok építhetőek ki, ahol akár sok ezer, központilag menedzselt eszköz szolgálja ki a felhasználókat.

Ajánlott termékek: Aruba WLAN Infrastruktúra Termékek | Aruba Virtual Branch Network Tovább >

CyberArk

A CyberArk privilegizált account-menedzsmenttel és biztonságos elektronikus dokumentum széffel foglalkozó, bostoni székhelyű high-end cég.

Ajánlott termékek: Privileged Session Manager | Enterprise Password Vault | Cyber-Ark Sensitive Document Vault Tovább >

FireEye

„A FireEye kipróbálása során a résztvevő cégek több mint 95%-a bukkant fertőzött kiszolgálóra az addig biztonságosnak hitt hálózataikon”

Tovább >

Gemalto

A Gemalto a világ vezető digitális felhasználó azonosító, aláíró- és kriptográfiai eszköz-gyártója. A Gemalto többek között PKI tokeneket, smart cardokat, OTP-tokeneket, SMS OTP kombinált termékeket, ajtónyitóval kombinált smart cardokat (converged badge) gyárt.

Ajánlott termékek: Easy OTP Token Tovább >

GFI

A GFI a KKV szektor IT biztonságának őrző-védője. Céljuk, hogy jól használható és megfizethető árú biztonsági termékeket adjon a rendszerüzemeltetők kezébe.

Ajánlott termékek: VIPRE Antivirus Business | GFI MailEssentials | GFI WebMonitor | GFI FaxMaker | GFI MailArchiver | GFI MAX RemoteManagement Tovább >

PHD Virtual

A PHD Virtual Backup magas szintű adatvédelmet biztosít VMWare ESX és Citrix XenServerkörnyezetekben, ráadásul gyors, egyszerű és skálázható módon. Segítségével hatékonyanelvégezhető a virtuális gépek és adatok mentése, visszaállítása és replikációja.

Ajánlott termékek: PHD Virtual Backup Tovább >

Secunia

A Secunia CSI megvizsgálja a vállalati hálózatban fellelhető munkaállomásokat és szervereket, megállapítja az eszközökre telepített alkalmazások (JAVA, Adobe Reader, Firefox stb.) sérülékenységeit, és összeállítja a megfelelő javítócsomagokat az alkalmazások számára.

Tovább >

Websense

A Websense piacvezető szerepet tölt be webtartalom-szűrésben és a vezetők között van adatszivárgás elleni védelem (DLP) és e-mail tartalomszűrés területén.

Ajánlott termékek: Websense E-mail Security | Websense Web Security Gateway | Websense Data Security Suite | Websense Triton | Websense Hosted Web- és E-mail Security Tovább >