A GFI célja, hogy jól használható és megfizethető árú biztonsági termékeket adjon a rendszerüzemeltetők kezébe. A legnépszerűbb két terméke a GFI FAXmaker és a GFI MailEssentials, melyek a legkeresettebb céges fax szoftver és spamszűrő megoldások a világon.A portfólió tartalmaz kiemelkedően költséghatékony mail- és webszűrő, log-, esemény- és sebezhetőség-menedzsment és hálózatfigyelő szoftvereket. A legújabb sláger a VIPRE, ami a világ egyik legkisebb erőforrásigényű és legjobb proaktív ellenőrzővel ellátott vírusirtója.

GFI Hírek

A GFI LanGuard legújabb verziója patch menedzsment szoftverrel

2011. december 8. | 16:01

A GFI Software tovább erősíti a GFI LanGuard-ot, egy átfogó hálózati sérülékenység vizsgálati és patch menedzsment szoftverrel a kis- és középvállalkozások számára.

Tovább >

Jön a GFI WebMonitor 2011!

2011. február 5. | 15:49

Az év első negyedében piacra dobja a GFI WebMonitor legújabb verzióját, mely számtalan újdonságot tartalmaz a proxy gyorsítótár és a biztonságos http kapcsolat vizsgálatában.

Tovább >

Az év vírusirtójának választották a VIPRE-t

2011. március 11. | 16:27

A VIPRE kapta a "Legjobb Windows Antivirus 2011" címet az About.com internetes szavazásán. Alex Eckelberry, a GFI biztonsági üzletágának általános menedzsere üdvözölte az olvasók döntését és azt mondta, a GFI elkötelezett, hogy az iparág vezető antivirus védelmét biztosítsa ügyfelei és partnerei számára, mely nem befolyásolja a számítógépek teljesítményét, könnyen kezelhető és azt tudja, amit ígér.

Tovább >

Az OPSWAT hozzáadta a VIPRE antivírus technológiát a MetaDefender megoldási portfóliójához

2011. május 19. | 14:24

A GFI bejelentette, hogy a többmotoros keresőmegoldások vezető fejlesztője, az OPSWAT hozzáadta a VIPRE antivírus technológiát a MetaDefender megoldási portfóliójához.

Tovább >

Már az Intel Hybrid Cloud-jában is elérhetők a GFI termékek

2011. május 20. | 14:26

A GFI bejelentette, hogy együttműködési megállapodást írt alá az Intellel, így a VIPRE, a LANguard, az EventsManager és az EndPointSecurity már annak felhőjében is elérhetők.

Tovább >

Több mint 1500 kritikus biztonsági problémára megoldás a GFI LANguard 2011

2011. június 2. | 21:08

A GFI LANguard új verziója az első olyan hálózati sebezhetőség és patch menedzsment megoldás, amelyik azon túl, hogy több mint 1500 kritikus biztonsági probléma kivédésére alkalmas, kulcsszó keresési szolgáltatást is tartalmaz, és mindenben illeszkedik a dinamikus IT-környezethez, megfelelve a KKV-k innovatív termékigényeinek.

Tovább >

Frissít a GFI: GFI Backup 2011

2011. június 8. | 17:40

Percek alatt installálható és minimális erőfeszítéssel menedzselhető a GFI Backup új kiadása. A fizikai és virtuális hálózati környezetben is futó adat-visszaállító szoftver webes felügyeleti konzollal kezelhető, a fájlokat nyílt, de biztonságos könyvtárakban tárolja, valós idejű tájékoztatás küldésére képes, kiterjesztett megoldás.

Tovább >

Már elérhető a GFI LANguard idei frissítése

2011. június 8. | 17:44

A GFI LANguard új verziója az első olyan hálózati sebezhetőség és patch menedzsment megoldás, amelyik azon túl, hogy több mint 1500 kritikus biztonsági probléma kivédésére alkalmas, kulcsszó keresési szolgáltatást is tartalmaz, és mindenben illeszkedik a dinamikus IT-környezethez, megfelelve a KKV-k innovatív termékigényeivel.

Tovább >

Közel 500-an a biztributor IT biztonsági rendezvényein

2012. április 6. | 12:11

Második alkalommal rendeztük meg IT biztonsági napjainkat, ahol a legérdekesebb információvédelmi technológiákat, megvalósult projekteket, továbbá két új gyártónkat (PHD Virtual, ThinPoint) ismerhette meg a közel ötszáz fős szakmai közönség.

Tovább >

A GFI VIPRE, a villámgyors vírusirtó most hatalmas kedvezménnyel vásárolható meg.

2012. május 7. | 12:03

A GFI VIPRE, a villámgyors vírusirtó most elképesztő áron lehet a Tiéd!

Tovább >