Image 1 Image 1

Kiemelt viszonteladóink:

A ProfiPower-hez a jelöltek leveleinek özöne igen, a spam-ek és vírusok már nem ömlenek!

A ProfiPower 2004-ben alakult és néhány éven belül vezető munkaerő közvetítő céggé vált Magyarországon. Magyarországi  irodája állandó és meghatározott időre szóló munkaerő közvetítő szolgáltatást kínálnak multinacionális ügyfeleknek a magyar és nemzetközi piacon. Sikereinek kulcsa az általuk kialakított “Talent Network” hálózat, valamint szakterületekre specializálódott tanácsadó csapatuk.

Felhasználók száma: 55

Használt GFI-s termékek: GFI MailEssentials, GFI MailSecurity, GFI MailDefense Suite

A ProfiPower rengeteg kéretlen és vírusos levelet kapott a GFI termékek bevezetése előtt. A GFI termékeinek hatékonysága, egyszerű használata és ára miatt döntöttek a ProfiPower döntéshozói.

Más gyártók is végeztek teszteket a ProfiPower-nél termékeikkel (Spamfighter, Microsoft integrált spam filter, Forefront Security for Exchange Server, Symantec Mail Security for Exchange), de a teljesítmény és ár összehasonlítása után a GFI termékeire esett a választás.

Üzletileg is megtérülő befektetés volt a GFI termékeinek implementálása, hiszen több idő jut munkára és technikailag is gyümölcsöző volt a termékbevezetés. Fontos volt a ProfiPower számára, hogy technikailag is up to date legyen a rendszer, hiszen ha nem az, akkor a felhasználó rengeteg időt tölthet a kéretlen levelek törlésével.

"A terméket szívesen ajánlanám mindenkinek aki levelező szervert üzemeltet." - Ajánlja a termékeket A ProfiPower IT üzemeltetését végző Gaál Arnold a Szirtes Technologies Kft. rendszergazdája.