Image 1 Image 1

Kiemelt viszonteladóink:

print

Sajtóközlemények

A világ első 802.11ac-Ready WLAN-kontrollerét jelentette be az Aruba Networks

2012. december 5. | 11:11

Partnerünk, az Aruba Networks bejelentette új WLAN-platformját és operációs rendszerét, amikkel eddig sehol nem látott funkciókkal és teljesítménnyel biztosítja a robbanásszerűen növekvő számú mobil eszköz üzembiztos Wi-Fi kapcsolatát.

Tovább >

Közel 500-an a biztributor IT biztonsági rendezvényein

2012. április 6. | 12:03

Második alkalommal rendezte meg a biztributor IT biztonsági napjait, ahol a legérdekesebb információvédelmi technológiákat, megvalósult projekteket, továbbá a biztributor két új gyártóját (PHD Virtual, ThinPoint) ismerhette meg a közel ötszáz fős szakmai közönség.

Tovább >

Az Aruba Networks az Avenda Systems felvásárlásával erősít a vállalati Wi-Fi piacon

2011. november 22. | 15:41

Az Aruba Networks a vállalati WLAN piac második legnagyobb szereplője bejelentette, hogy felvásárolja az Avenda Systems-t, melynek termékei a felhasználók mobil eszközeinek a céges hálózatokra történő biztonságos csatlakoztatását teszik lehetővé.

Tovább >

A Websense a Facebook első webes biztonsági partnere

2011. október 13. | 13:49

A webes biztonság terén a Websense szabadalmaztatott technológiája támogatja a világ legnépszerűbb weboldalának biztonságos használatát.

Az egységes internetes biztonsági, e-mail-biztonsági és DLP-rendszerek vezető gyártója, a Websense bejelentette, hogy technológiai integráción alapuló partnerségi kapcsolatra lép a Facebookkal. Ez a technológia hivatott megvédeni a Facebook-felhasználókat a rosszindulatú szoftverekhez vagy oldalakhoz vezető linkektől.

Tovább >

Websense - Microsoft: újabb közös lépés az adatlopások ellen

2011. szeptember 23. | 15:39

A Websense Data Loss Prevention és a Windows Server 8 File Classification Infrastructure integrációja valós idejű adatosztályozást és integritásvédelmet nyújt.

Az utóbbi években a vállalatok egyik legfontosabb problémájává vált érzékeny adataik integritásának megőrzése: egyaránt felmérhetetlen károkkal járhat ugyanis az ilyen adatok megsérülése vagy illetéktelen használata. 

Tovább >
Összesen: 11 darab (3 oldal)