A Websense piacvezető szerepet tölt be webtartalom-szűrésben és a vezetők között van adatszivárgás elleni védelem (DLP) és e-mail tartalomszűrés területén. Vezető termékei a Web Security Gateway Anywhere, az Email Security és a Data Security Suite (DLP), melyek a piacon egyedülállóan, teljes körű megoldást kínálnak. Az egyesített platform, a Triton információfókuszú védelmet kínál, az egyedi megközelítésben a csatorna csak másodlagos szerepű, így különlegesen hatékony módon képes a kényes adatokat megóvni.

Websense viszonteladóink:

Hírek, újdonságok

2012. április 6. | 12:11

Második alkalommal rendeztük meg IT biztonsági napjainkat, ahol a legérdekesebb információvédelmi technológiákat, megvalósult projekteket, továbbá két új gyártónkat (PHD Virtual, ThinPoint) ismerhette meg a közel ötszáz fős szakmai közönség.

2011. június 8. | 17:46

A Websense tartalombiztonsági platformának új verziója, a Triton 7.6 új terméket vezet be a palettára. A Websense Email Security Gateway fontos eleme a Websense web, adat- és email biztonsági megoldásainak.

2011. május 23. | 14:27

Többi gyártónkhoz hasonlóan a Websense is közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését. Gene Hodges ügyvezető igazgató szerint a folyamatosan növekvő piaci versenyben is tartja pozícióját a Websense, ami nagyban köszönhető az olyan termékek piaci népszerűségének mint a kombinált biztonsági megoldást biztosító Triton.

Websense

Websense Triton

A TRITON az egyetlen olyan integrált tartalombiztonsági alkalmazás, amely egyszerre nyújt védelmet a kintről befelé irányuló többcsatornás fenyegetettségek és a hálózatból kifelé tartó információ kockázataival szemben. A TRITON háromkomponensű megoldás, amely egységes védelmi rendszerbe integrálja a web, e-mail és a web2.0-s alkalmazások tartalomcentrikus vizsgálatát, megerősítve a vállalaton belül keletkezett érzékeny adatok felismerésének képességével és az adatszivárgást megakadályozó DLP szolgáltatásokkal.

Websense Triton

A Websense TRITON tartalombiztonsági alkalmazás nemcsak egységes menedzsment és riporting felületet biztosít a Websense piacvezető web és e-mail tartalomszűrő, valamint DLP megoldásaihoz, de össze is kapcsolja azokat, így egyetlen egységes rendszer vizsgálja a kifelé és befelé tartó kommunikációt.

Websense Email Security Gateway Anywhere

 

A Websense e-mail biztonsági megoldása valós tartalomszűréssel védi meg a vállalati levelezést az e-mail csatornán érkező vagy a csatornán kifelé haladó fenyegetettségek és kockázatok ellen.

Websense Web Security

Piacvezető webtartalom- és URL-szűrő megoldás nagyvállalatoknak és kis- közép vállalatoknak.

A Websense webtartalom-szűrő megoldásai

A Websense a különböző igényeknek és cégméreteknek megfelelő verziókkal a teljes webbiztonsági területet lefedi.

A különböző verzióknak közös pontja, hogy precízen meghatározható: ki, mikor, mit és hogyan érhet el a weben. A szabályrendszer alapján a webhasználat kontrollálható, utólagos számonkérés helyett a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, bátorítva ezzel a produktív és biztonságos webhasználatot.

Websense Web Security Gateway

A Websense Web Security Gateway által nyújtott web 2.0 aktív tartalomszûrés és fenyegetése elleni védelem az iparág leghatékonyabb és legpontosabb megoldása. Használatával a vállalatok élvezhetik a web 2.0 elônyeit, anélkül, hogy aggódniuk kellene a nem kívánt adattartalmak és az adatszivárgás kockázata miatt.

Websense Web Security

A Websense korábbi zászlóshajója a Websense Web Filter összes funkciójával rendelkezik, de biztonsági szempontból jóval túlmutat azon. A Web Security az Instant Messaging és peer-topeer protokollok részletes elemzését is képes elvégezni, ezekben a csatolmányok küldhetőségét kontrollálni. Valósidejű biztonsági frissítéseivel pedig a legújabb webes fenyegetések ellen perceken belül védelmet biztosít.

Websense Web Filter

Azon közép- és nagyvállalatok ideális választása a Websense Web Filter, akik a biztonságra kevésbé kényesek, ám a munkaidő- és sávszélesség-felhasználást kontroll alatt szeretnék tudni. A rendszer később kiegészíthető biztonsági szűréssel is. Ezen verzió már elosztott architektúrában is telepíthető, erős jelentéskészítési lehetőségekkel rendelkezik.

Websense E-mail Security

A legfejlettebb e-mail tartalomszűrő megoldás, amely hatékonyan akadályozza meg nem csak a káros tartalmú vagy nem kívánt levelek bejutását a hálózatba, de hatékonyan lép fel az email alapú adatszivárgás ellen is.

Websense E-mail Security

A Websense E-mail Security az egyik legkifinomultabb tartalmszűrő a piacon. Szabályrendszere segítségével részletesen meghatározható, hogy ki (akár LDAP azonosság vagy csoporttagság szerint), mit, hova és hogyan küldhet illetve fogadhat e-mailen keresztül.

A levél teljes tartalmát és csatolmányait azok tartalma szerint vizsgálva komplex szabályrendszer hozható létre, melyben nagy segítség az intuitív, drag-and-drop alapú szabálykészítô.

Websense Data Security Suite (DLP)

Monitorozza a vállalaton belüli adatmozgást és megakadályozza az adatkezelési szabályok megsértését, vagy érzékeny adatok hálózatból való kijutását.

Websense Data Security Suite

Monitorozza a vállalaton belüli adatmozgást és megakadályozza az adatkezelési szabályok megsértését, vagy érzékeny adatok hálózatból való kijutását.

Websense Hosted Web és E-mail Security

Menedzselt web- és e-mail biztonsági megoldás.

Websense Hosted Web- és E-mail Security

A tartalomszűrési iparág piacvezetőjeként a Websense olyan hosztolt web- es e-mail biztonsági megoldásokat fejlesztett ki, amelyek maximálisan megfelelnek a SaaS-modell paramétereinek, és kimagasló biztonságot nyújtanak a vállalatok és intézmények számára.